Листа на иматели на информации/Јавни претпријатија и јавни установи/Јавни установи во Република Северна Македонија/Библиотеки/НУ Универзитетска библиотека „Гоце Делчев„-Штип

НУ Универзитетска библиотека „Гоце Делчев„-Штип

Адреса

  • Ул. Вита Поп Јорданов бр. 5
    2000, Штип

Телефонски броеви

  • 032 391 247

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar