Листа на иматели на информации/Јавни претпријатија и јавни установи/Јавни установи во Република Северна Македонија/Библиотеки/ЛУ Библиотека „Светлина-Дрита“, Општина Јегуновце

ЛУ Библиотека „Светлина-Дрита“, Општина Јегуновце

Адреса

  • с.Прељубиште
    Општина Јегуновце

Телефонски броеви

  • 044 376 066

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar