Листа на иматели на информации/Јавни претпријатија и јавни установи/Јавни установи во Република Северна Македонија/Библиотеки/Локална библиотека „Страшо Пинџур„-Неготино

Локална библиотека „Страшо Пинџур„-Неготино

Адреса

  • Ул. Маршал Тито б.б.
    1235, Неготино

Телефонски броеви

  • 043 361 616

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar