Листа на иматели на информации/Јавни претпријатија и јавни установи/Јавни установи во Република Северна Македонија/Библиотеки/Локална библиотека „Гоце Делчев“-Велес

Локална библиотека „Гоце Делчев“-Велес

Адреса

  • Ул. Алексо Демниевски-Бауман бр. 11
    1400, Велес

Телефонски броеви

  • 043 222 032

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar