Листа на иматели на информации/Јавни претпријатија и јавни установи/Јавни установи во Република Северна Македонија/Библиотеки/ЈОУ Градска библиотека „Борка Талески„-Прилеп

ЈОУ Градска библиотека „Борка Талески„-Прилеп

Адреса

  • Бул. Гоце Делчев б.б.
    7500, Прилеп

Телефонски броеви

  • 048 424 344
  • 048 420 066

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar