Листа на иматели на информации/Јавни претпријатија и јавни установи/Јавни установи во Република Северна Македонија/Библиотеки/ЈОУ библиотека „Искра„-Кочани

ЈОУ библиотека „Искра„-Кочани

Адреса

  • Ул. Маршал Тито бр. 35
    2300, Кочани

Телефонски броеви

  • 033 272 479
  • 071 271 178

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar