Листа на иматели на информации/Органи на државната управа/Инспекциски совет

Инспекциски совет

Адреса

  • Ул. Даме Груев бр. 3
    блок 2, лок.5
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3103 030

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar