Листа на иматели на информации/Правосудни органи/Виш управен суд на Република Северна Македонија

Виш управен суд на Република Северна Македонија

Адреса

  • Ул. Никола Парапунов бр. 31
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3061 536

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar