Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Пласница

Општина Пласница

Адреса

  • с. Пласница

Телефонски броеви

  • 045 287 086
  • 070 223 581
  • 076 426 070

Службени лица

  • Сенифер Синаноска

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar