ТАЕКС/TAIEX

 • TAIEX Работилници

  02/04/21
    Дводневна работилница на тема: Слободниот пристап до информации од јавен карактер, организирана и финансирана од Инструмент за техничка помош и размена на информации на Европската Комисија во соработка со Агенцијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, преку онлајн Видео Конференција која се реализира на 22 и 23 април...
  more...
 • Студиски посети

  20/10/20
 • Експертски мисии

  20/10/20

Accessibility Toolbar