ПОКАНА – ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НАЈАВА НА КАМПАЊА ЗА ЈАКНЕЊЕ НА СВЕСТА “ИЗБЕРИ ГО ВИСТИНСКИОТ ПРАВЕЦ – ИЗБЕРИ ИНТЕГРИТЕТ”

13.07.2021

Денес, 13 јули 2021 година со почеток во 11.00 часот, ќе се одржи онлајн конференција на која ќе биде означен почетокот на кампањата за интегритет на која ќе бидат презентирани целите за подигнување на јавната свест за спречување на корупцијата, како и правото на слободен пристап до информации од јавен карактер и заштита на укажувачите.  Свое излагање ќе има директорот на Агенцијата за заштита на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер, г-ѓа Пламенка Бојчева. Настанот ќе може да следи на следниот линк:

https://us02web.zoom.us/j/83738215271
Pass code: 000000

Accessibility Toolbar